Udskiftning af vinduer og døre nemt og sikkert

Montering af vinduer og døre vil ikke nødvendigvis koste en formue. Med de rigtige nye vinduer og døre kan du skære 15-20 procent af boligens elforbrug til lys væk. Mere dagslys skaber samtidig nyt liv til værelser og opholdsrum, og giver dig og din familie bedre livskvalitet.

Mange typer af vinduer og døre

Der findes et hav af forskellige typer af vinduer og døre på markedet. Ved montering af vinduer bør man overveje, hvor i boligen vinduet skal placeres. Der kan være stor forskel på, hvilken type af nyt vindue man skal vælge, i forhold til hvor det bedst bør placeres.

Midtals Tømrerforretning står naturligvis til rådighed, til rådgivning omkring både vindues-og dør typer og placering, når det kommer til montering af vinduer og døre.

Når vi taler om nye døre, er det naturligvis det samme, men her er det mere op til dine ønsker og krav, der afgør hvilken type dør, vi i fællesskab finder frem til.

​Øje for den gode løsning

Som professionelle fagfolk med mange år i tømrerbranchen, har vi udført montering af vinduer og døre i privatboliger og erhvervsbygninger. Vi har arbejdet med utallige flotte og funktionelle vindues-og dør løsninger, og har et godt øje for den gode løsning.

 

Har du brug for god rådgivning og kompetent arbejdskraft, så ring på telefon 74 47 23 12 eller mobil 21 79 16 16. Du kan også sende os en e-mail til flemming@midtalstomrer.dk, så vi kan se på, hvordan vi kan hjælpe med valg og montering af vinduer og døre.

Vi rådgiver om vinduer og døre så det passer netop til dit behov

Vi rådgiver ved valg af vinduer og døre. Når du har indgået en aftale om montering eller udskiftning af døre og vinduer med Midtals Tømrerforretning, er du sikret at monteringen er komplet efter de gældende foreskrifter, vi leverer en komplet løsning inkl. ud-og indvendig fugearbejde, fjerner de gamle døre og vinduer, alt er pænt ryddet når vi afslutter arbejdet, så du kan nyde de nye vinduer og døre fra dag et og mange år fremover.

Nedenfor kan du se udvalget af kvalitets produkter som vi forhandler og har meget god erfaring med. Udvalget er stort, så det kan måske være svært at vælge, kontakt os så vi kan rådgive jer til den løsning der passer nøjagtigt til de behov i har.

Inspiration til valg af vinduer og døre

Kastrup vinduet

KPK døre og vinduer

Wega vinduer

Velux vinduer

Udskiftning af ruder

Har du en eller flere ruder der er defekte, eller er ruderne punkteret skifter vi i de eksisterende vinduer eller døre.
Ved det er muligt skifter vi til ruder med højere isolerings evne.